Οικονομική Ενημέρωση

Αγορές

Ανοδικά εκκινούν στη σημερινή συνεδρίαση οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, μετά την τοποθέτηση της ΕΚΤ περί παρερμηνείας των δηλώσεων του Μάριο Ντράγκι.
Περισσότερα...
Μικρές απώλειες εμφανίζουν στη σημερινή συνεδρίαση τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, με τους επενδυτές να αποτιμούν τις τελευταίες παρεμβάσεις του Μάριο Ντράγκι για τη νομισματική πολιτική της Ευρωζώνης.
Περισσότερα...
Συγκρατημένη άνοδο καταγράφει σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών, με τους αγοραστές να υπερισχύουν των πωλητών, οδηγώντας την ελληνική αγορά προς το τεχνικό όριο των 830 μονάδων.
Περισσότερα...
Μικρές διακυμάνσεις παρατηρούνται σήμερα στις αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων, οι οποίες παραμένουν κοντά στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων οκτώ ετών.
Περισσότερα...
Στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 10 μηνών κινείται το ευρώ, δεχόμενο ώθηση από τις τελευταίες παρεμβάσεις του Μάριο Ντράγκι για τη νομισματική πολιτική της Ευρωζώνης.
Περισσότερα...
Επιφυλακτικές κινήσεις καταγράφονται στην εκκίνηση της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τους επενδυτές να προχωρούν σε συγκρατημένες ρευστοποιήσεις, εν μέσω των εξελίξεων στην αγορά των εταιρικών ομολόγων.
Περισσότερα...
Πτωτικά εκκινούν στη σημερινή συνεδρίαση τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, με τους επενδυτές να αποτιμούν τις τελευταίες παρεμβάσεις του Μάριο Ντράγκι για τη νομισματική πολιτική της Ευρωζώνης.
Περισσότερα...
Αρνητικά πρόσημα εμφάνισαν στη σημερινή συνεδρίαση τα κυριότερα χρηματιστήρια στην Ασία, μετά τη νέα αναβολή στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο, το οποίο θα αντικαταστήσει το Obamacare.
Περισσότερα...
-  Tην παραίτηση των εταιρειών/εκκαθαριστικών μελών Deltastock AD, SSIF Estinvest SA Foscani, SSIF Vienna Investment Trust SA Bucuresti και Interfinbrok Corporation SA Constanta από την ιδιότητα του άμεσου εκκαθαριστικού μέλους της ΕΤ.ΕΚ για την αγορά παραγώγων ενέκρινε το δ.σ. της Εταιρείας Εκκαθάρισης Συναλλαγών Χ.Α.
Περισσότερα...
Πτωτικά τερμάτισαν στη σημερινή συνεδρίαση οι αμερικανικοί δείκτες στη Wall Street, στον απόηχο της επιβολής προστίμου, ύψους 2,42 δισ. ευρώ, στη Google  από τις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές.
Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αγορές