Οικονομική Ενημέρωση

Αγορές

- «Το Χρηματιστήριο δεν λέει να ξεκολλήσει από τις 750 μονάδες, χωρίς πραγματικά νέα. Σημαντικό γεγονός της προηγούμενης εβδομάδας ήταν η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και το παράδοξα “αδελφικό κλίμα” που προβλήθηκε. Καμία ένταση, ούτε καν υπονοούμενο. Βοήθησαν φυσικά και τα 2,4 δισ. και “η μακρόχρονη μίσθωση των βάσεων” (χρησιμοποιήθηκε πληθυντικός) που ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.
Περισσότερα...
* Το ταμπλό χθες, από το άνοιγμα, ανέλαβε την απόλυτη επιβεβαίωση του χθεσινού σχολίου, που δεν ήταν «ανεβαστικό». Αλλά αποτελούσε αποτέλεσμα εκτεταμένου ρεπορτάζ, όπου τα παράπονα και η απογοήτευση έπεφταν βροχή. Άρα, ποιος θα βρισκόταν να απορροφήσει τη σχετικά μικρή αλλά αζήτητη προσφορά που κυριάρχησε με το καλημέρα; Έτσι φτάσαμε, με τζίρο κάτω των 15 εκατ. ευρώ, οι απώλειες των δεικτών να έχουν τάξη μεγέθους -1,5% και τα χρηματιστήρια της Ευρωζώνης να είναι στο +0,50%.
Περισσότερα...
Πτωτικά εκκίνησαν στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας οι αμερικανικοί δείκτες, στο χρηματιστήριο της Wall Street.
Περισσότερα...
Στη σύνοδο της Δευτέρας οι θεσμικοί έδωσαν στον 26άρη πτωτική τάση με προεξάρχουσες τις πιέσεις στον τραπεζικό κλάδο που έφεραν για τον δείκτη του και τον δείκτη των παραγώγων πτωτική πορεία προς το ελάχιστο ημέρας που ορίστηκε στις 16:04 και ήταν στις 1938,29 από 1958,26 μονάδες την Παρασκευή.
Περισσότερα...
Στην πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας οι θεσμικοί έδωσαν στις τιμές από τα πρώτα λεπτά πτωτική κατεύθυνση, με πιέσεις που αφορούσαν τις περισσότερες μετοχές του 26άρη και κυρίως τις συστημικές τράπεζες.
Περισσότερα...
Στην πρώτη σύνοδο της εβδομάδας οι θεσμικοί επέβαλλαν αμέσως πτωτική κίνηση.
Περισσότερα...
Κέρδη καταγράφουν όλα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, με μοναδική εξαίρεση το χρημαστήριο της Μαδρίτης, όπου οι μετοχές είναι «στο κόκκινο» λόγω της κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ της ισπανικής κυβέρνησης και της Καταλονίας.
Περισσότερα...
Άνοδο σημείωσαν οι κινεζικές μετοχές σήμερα, λόγω των ισχυρών επιδόσεων των εταιρείων που σχετίζονται με τον κατασκευαστικό κλάδο και τα έργα προστασίας του περιβάλλοντος.
Περισσότερα...
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, υπό το βάρος των ρευστοποιήσεων στις τραπεζικές μετοχές.
Περισσότερα...
Μικρές διακυμάνσεις σημείωσαν οι ευρωπαϊκές μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών, με το χρηματιστήριο της Μαδρίτης να σημειώνει υποαπόδοση έναντι των άλλων ευρωπαϊκών αγορών, εξαιτίας της κρίσης στην Καταλονία.
Περισσότερα...

Υποκατηγορίες

Δεν υπάρχουν άρθρα σε αυτήν την κατηγορία. Εάν εμφανίζονται υποκατηγορίες σε αυτήν τη σελίδα, μπορεί να περιέχουν άρθρα.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αγορές